Home | De Toypoedel van tv-ster Wendy van Dijk

De Toypoedel van tv-ster Wendy van Dijk

⏱ Leestijd: 4 minuten

Wanneer mensen bij een televisieprogramma of in een film een hond zien die een belangrijke rol speelt, komt het nog wel eens voor dat het ras dat meespeelt ineens heel erg populair wordt. Iedereen kent natuurlijk wel het voorbeeld van Lassie, de dappere Schotse Collie.

Toen het ras in de jaren 70 een belangrijke filmrol kreeg, wilde natuurlijk iedereen een leuke Schotse Collie, ook wel Lassiehond genoemd in de volksmond, in huis halen. De populariteit van een bepaald hondenras kan zo zomaar ineens een enorme boost krijgen.

👋 Voordat je verder leest…

Hieronder kan je je inschrijven voor onze Toypoedel nieuwsbrief. Daarin delen we de handigste tips, interessante artikelen en soms ook kortingsacties. Allemaal voor jouw hond.

We zouden het heel erg leuk vinden als je je inschrijft. Als bedankje sturen we je direct een PDF met 52 geniale tips voor jouw Toypoedel!

Voorbeelden van bekende honden in de film en op televisie

Lassie is natuurlijk niet de enige hond die populair werd door de film. Andere voorbeelden van hondenrassen die ineens heel erg bekend werden, zijn Beethoven de Sint Bernard uit de gelijknamige films en ineens wilde half Nederland een Labradoodle in huis halen toen Yvon Jaspers ermee verscheen in Boer zoekt Vrouw.

Hoe dan ook, er zijn tal van bekende Nederlanders en personen in het buitenland die een bepaald hondenras hebben dat zo ineens heel erg populair wordt.

De Toypoedel Binkie

Een goed voorbeeld van een bekende Nederlander met een populair hondje is presentatrice Wendy van Dijk. Zij mag zich namelijk de trotse eigenaar van een Toypoedel noemen. Deze lichtbruine Toypoedel heeft een mooie krulletjes vacht en luistert naar de naam Binkie.

Binkie is een leuke en lieve Toypoedel die echt deel uitmaakt van het gezin en er gewoon gezellig bij hoort. De Poedel kan goed met alle gezinsleden opschieten en verschijnt dan ook regelmatig op Instagram in leuke filmpjes en foto’s. Hierdoor wordt Binkie net zo’n bekende Nederlander als zijn vrouwtje.

Let op: Alles wat je wilt weten over jouw Toypoedel wordt ook uitgebreid behandeld in Toypoedel Handboek. Je kan het handboek bekijken via deze link.

Invloed van dieren die op televisie en social media te vinden zijn

Filmpjes en foto’s van dieren zijn altijd leuk om te zien. Soms halen ze een malle stunt uit of is een filmpje gewoon vertederend. Een Toypoedel zoals Binkie is natuurlijk maar klein maar ontzettend leuk om te zien, waardoor veel mensen de filmpjes bekijken en delen op social media. Zo gaat Binkie natuurlijk als een speer en wordt de Instagramaccount van baasje Wendy veel bezocht. Op social media staan echt miljoenen filmpjes van huisdieren die heel vaak bekeken worden.

Denk ook eens aan de invloed van het dier op mensen die een hondje willen aanschaffen. Weet je bijvoorbeeld nog niet goed welk ras je zult kiezen en heb je toevallig een Toypoedel zoals Binkie gezien? Dan kan dat zomaar de doorslag geven. Vroeger gebeurde dit al via de film en televisie, maar de filmpjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op alle social media kanalen en hebben grote invloed op mensen.

Bijzonder populaire kattenfilmpjes

Niet alleen honden doen het goed in filmpjes op televisie en social media. Ook kattenfilmpjes zijn immens populair. Het is zelfs zover dat er ieder jaar rond Dierendag een film verschijnt die is samengesteld uit allerlei korte filmpjes die mensen zelf mogen insturen en waarin hun eigen kat(ten) meedoen.

Hoofdrolspeler in de film is filmkat Abatutu die al in veel filmpjes en allerlei reclamespots te zien is geweest. Voor kattenliefhebbers enorm leuk om te zien natuurlijk. Hetzelfde geldt voor filmpjes met honden of andere dieren in de hoofdrol. Deze blijven leuk en vervelen nooit.

Waaraan moet je denken voordat je zelf een Toypoedel in huis haalt?

Als je de Toypoedel van Wendy van Dijk gezien hebt en er echt helemaal dol op bent, is het zeker een idee om zelf ook een hondje van het ras aan te schaffen. Het is daarbij echter wel belangrijk dat je je eerst goed afvraagt of het een hond is die bij jou en je situatie past.

De hond is niet groot en prima geschikt als gezinshond, maar het dier heeft wel veel aandacht en beweging nodig. Als je zelf bijvoorbeeld vaak van huis bent om te werken, dan is deze hond niet geschikt voor je. Houd daarom rekening met de volgende factoren voordat je een Toypoedel in huis haalt.

  • Kijk goed of je voldoende tijd, ruimte en geduld hebt om een hondje te verzorgen, te trainen en ermee te spelen.
  • Kijk goed of het budget het toelaat een hondje in huis te nemen. Je betaalt niet alleen een behoorlijk bedrag voor het dier zelf, maar er komen ook kosten bij voor de verzorging.
  • Kijk of je een klik hebt met het hondje als je eenmaal naar een fokker gaat om pups te bekijken.

Natuurlijk val je voor de lieve snuit van het dier maar zonder klik is het niet slim een hondje te nemen. Zorg ervoor dat je weet of het dier binnen je situatie en gezin past. De Toypoedel is sociaal en vriendelijk en kan met vrijwel iedereen omgaan. Een gezin met heel jonge kinderen is niet zo geschikt.

Leer alles over jouw lieve Toypoedel

Wil je álles leren over jouw Toypoedel? Bekijk dan ook het Toypoedel Handboek eens. In dit boek van 100+ pagina’s ontdek je namelijk alles over deze geweldige hond. Momenteel met korting en niet goed, geld terug garantie!

Klik hier om het boek te bekijken

Ga naar een erkende en betrouwbare fokker

Als je eenmaal goed bekeken hebt of de Toypoedel een geschikt ras voor jou is, kun je op zoek gaan naar een leuke nieuwe huisgenoot. Ga hiervoor altijd naar een erkende fokker die is aangesloten bij een rasvereniging. Deze fokt namelijk volgens de strenge regels van de groep en stelt altijd de gezondheid van het dier voorop.

Zo heb jij als toekomstig baasje de beste kans om een gezonde puppy mee naar huis te nemen. Vermijd broodfokkers die alleen maar honden fokken voor het geld.

Vraag altijd naar de ervaringen van andere hondenbezitters

Om een goede fokker te vinden, kun je het beste op internet kijken op sites van een rasvereniging. Daar vind je namen en sites van betrouwbare fokkers van Toypoedels. Vraag zeker ook aan mensen die al een dergelijke hondje in huis hebben, wat hun ervaringen met een bepaalde fokker zijn en hoe het is om een Toypoedel pup in huis te hebben. Zo weet jij meteen ook weer veel meer. Heb je een geschikte fokker gevonden?

Maak dan een afspraak om te gaan kijken. Leer de hondjes kennen en bekijk met welk dier je een klik hebt. Zo geniet jij net als Wendy en haar gezin van de aanwezigheid van een lieve Toypoedel!

Wil je nog meer leren over jouw (toekomstige) Toypoedel?

Bekijk dan het Toypoedel Handboek eens. In dit e-book met meer dan 100 pagina’s leer je alles over deze hond.

Zo gaat het onder andere over de aanschaf, raskenmerken, gezondheid, verzorging en gedragstraining. Nu met 4 gratis bonus boeken en 100% niet goed, geld terug garantie!

Klik hier om het boek te bekijken →

Recente artikelen

Onze laatste artikelen

We schrijven continu nieuwe artikelen over Toypoedels. Deze artikelen zijn als laatste toegevoegd aan onze kennisbank.

“Wow! Alles wat ik over mijn lieve Toypoedel wilde weten in één compleet e-book!”

Toypoedel Handboek bevat 100+ pagina’s vol info, tips en tricks over jouw Toypoedel!

  • Wil je een Toypoedel kopen maar weet je niet waar je op moet letten?
  • Wil je jouw Toypoedel zo opvoeden dat hij lief, gehoorzaam en braaf is?
  • Wil je jouw Toypoedel trainen en probleemgedrag eenvoudig afleren?
  • Wil je jouw Toypoedel de beste verzorging, voeding en gezondheid bieden?
  • Ben je gek van Toypoedels en wil je er simpelweg álles over weten?

Herken je één van deze punten? Dan is het Toypoedel Handboek perfect voor jou.
100+ pagina’s vol informatie en tips. Nu met 4 gratis bonus boeken! 

Vorige maand 58 keer gedownload!

We denken dat je het Toypoedel Handboek interessant zal vinden.

Welkom Toypoedel vriend!

100+ pagina's vol info, tips en tricks;

Nu met 4 gratis bonus boeken;

Meer dan 500 keer gedownload!

Toypoedel Handboek

100+ pagina's én 4 gratis bonussen!

500+ keer gedownload